Vi har de cafémøbler, som passer til dig

Er du på udkig efter cafémøbler i endda monstrøse mængder, kan du finde dem lige her, fordi vi besidder lager med stor kapacitet og har engros salg. Hos os har vi flere produkter når det gælder restaurant- og cafémøbler i mange stile, materialer plus facon, hvorfor du har alle de ideelle baggrunde i forhold til at kunne finde interiør, der ligner dekorationen i din restaurant. Kollektionen her hos os inkluderer møbler fra det elegante sort/hvid til produkter, der har fået lidt mere kulør, såfremt du ønsker at få farve i det respektive rum.

Borde + caféstole kan skaffes her hos os, hvorfor du kan skabe de perfekte bordsæt til dit cafémiljø. Det gælder også for muligheden for at håndplukke og sammensætte farve og design. Er det mon restaurantstole i stærke farver, som er afstemt rummet, du vil indrette? Derimod kan det også være, at du vil bevare det 100 % enkelt i enkle hvid, sort eller fx metal? Hos os finder du en bred vifte af restaurantmøbler i mange farvedesign samt emner som fx træ, plastic, metal og desforuden bl.a. med lædersæder som styrker siddeoplevelsen, hvis det er en stol.

Det afgørende er, om mon borde og stole kommer til at stå i spisesalen eller fx derhjemme i privaten. Mangler du borde af en hvis længde som skal stå i eksempelvis et festlokale eller eventuelt i restauranter, har du mulighed for at købe vores større bordstel med adskillige bordben, der stabiliserer bordplader, som er omfangsrige. Vil du gerne have nogle små runde caféborde, der fx skal stå udendørs, vil det være perfekt m den form for stel beregnet til bordplade-modeller, som kan foldes sammen. Med sammenklappelige bordtel til caféborde er det fuldt ud basalt at tage bordene ind, idet ikke bordene bliver nødt til at stå udenfor når mørket falder på eller for eksempel, idet du vil opnå muligheden for simpelt at kunne opbevare nogle overskydende caféborde til de anledninger, hvor der måtte være efterspørgsel efter det.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>