Understøt din kommunikation gennem fænomenale pressefoto fra spændende billedjournalist

Søger du en fotograf, som magter at tage pressebilleder, som der er unikke? Vi har igennem 20 år raffineret samt finpudset en særegen billedjournalistisk stil. Stilen er baseret på ideale karaktertræk fra billedjournalistikken krydret med et lille twist, der medvirker til, at vores pressebilleder med sikkerhed klarer at overraske foruden formidle individuelle historier. Vi leverer derved pressebilleder med karakter plus dybde.

Kooperer med en fotograf i Århus med en meget bred ekspertise

Med en baggrund som fotojournalist og fotograf i Århus er vores billedstil fortrinsvist journalistpræget. Gennem de forløbne år har vi dog ekstenderet vores opgaveportefølje, så vi faktisk ydermere giver gode pressefoto til varierende informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som fotografer i Århus leverer vi hermed fotos til det hele lige fra fagblade og nyhedsmagasiner til brochurer og hjemmesider.

En freelance fotograf og en kompetent pressefotograf, der sætter dine tarv i fokus

Såfremt du vælger en fotograf fra vores bureau, opnår du en smidig arbejdsmakker, der lever sig ind i dine særlige krav. Alt efter hvadfor nogle billedtyper, du mangler, opererer vi altid i de locations, der kommer til at skabe det foretrukne produkt. Derfor løser vores freelance fotografer både opgaver i vores store studie og på de forskellige locations forskellige steder i landet eller egentlig i resten af verdens mangfoldighed. Den ikoniske linje er primært journalistpræget hos alle vores pressefotografer. Derudover leverer vi informationsbilleder plus fotografier inden for marketing og kommunikation. En typisk opgave kan indbefatte alt fra pressebilleder til kundeblade og hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>