Tilbring et år på en alsidig efterskole med kreative linjefag som design og musik

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver. Det er nemlig en vidtfavnende skole, der har flere forskellige studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvsagt på sport. Du kan derfor blandt andet vælge flere forskellige sportsarter som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. I kraft af de smukke omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både sjove og aktive fag – blandt andet outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, foretrækker du måske at fokusere på eksempelvis design eller musik i stedet. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, lige meget hvad du interesserer dig for.

Udover efterskolens daglige undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture. En af de to rejser har Norge som destination, og her får eleverne, der har outdoor som fokusfag, lejlighed til at overnatte ude i vildmarken. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

Selvom du ikke bryder dig om sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>