Sct. Jørgens skole er gennemført – klædt i sidste skoledag kostumer indkøbt hos dramashop.dk

Det var forrygende sjovt i tirsdags, da vi markerede sidste skoledag. Alle fik morgenmad hos Nadia og roste de andres sidste skoledag kostumer. Esthers sidste skoledag kostume var fodboldspiller mens jeg var en ræv. Hendes sidste skoledag kostume havde hun selv syet. Tøsen er virkelig fantasifuld. Ikke som mig. Jeg googlede i stedet efter mit sidste skoledag kostumer hvorefter jeg valgte mit sidste skoledag kostume hjemmesiden dramashop.dk.

Før end at vennerne træffedes med vores parallelklasse fik vi taget en million skægge billeder af alle og enhver klædt i vores sidste skoledag kostumer. Mindsandten om ikke Hugo som jeg havde fremdraget hans sidste skoledag kostume i Dramashop. Gudskelov kom vi ik i samme outfit. Pyha. Magter ik rigtig dukke op i det samme som ham

Efter vores diverse selfies med sidste skoledag kostumer skulle lærere og elever videre i programmet. Jeg opnåede en del anerkendelse for mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk, og det samme oplevede vennerne. Efter det var det momentum til at øjne parallelklassens sidste skoledag kostumer og til slut langt om længe smide med de traditionelle karameller. Awesome. Jeg havde mig det mest awesome døgn.