Profilvalsning og rørbukning samt produktion af bukkematricer

Valsning af rør og rørbukning er i de seneste år blevet en fordelagtig alternativ rørbearbejdningsmetode i forhold til almindelige svejsede rør. Med bukning rør er det imidlertid ikke udelukkende muligt at nedbringe omkostningerne til selve anskaffelsen af rør. Hvis I indleder anvendelsen af bukkede rør i virksomheden, kan det ofte være muligt at sikre en behovsspecifik løsning med en mere æstetisk finish. Samtidig er rørbukninger nemmere at renholde og vejer mindre.

Ifald I vælger at bruge os som jeres leverandør af rørbukning og anden rørbearbejdning, kan vi garantere, at alle jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver tilvirket med baggrund i jeres behov. Som virksomhed råder vi nemlig ikke bare over nogle af Nordens bedste fagfolk indenfor bukning rør. I vores værksted, fremstiller vores eksperter desuden meget af det kvalitets bukkeværktøj samt de specialdesignede bukkematricer, som vi bruger. Af den årsag kan vi med garanti tilfredsstille selv de mest sammensatte behov i en virksomhed.

Førend vi begynder den egentlige bukning rør, fremstiller vi en skabelon på baggrund af en speciel protype. Denne laves ydermere ud fra en model, som vi får tilsendt fra jer eller selv svejser. Herefter udføres den aktuelle rørbearbejdning og bukning såvel som efterfølgende bukninger af rør ved hjælp af fixturet. Som følge heraf kan vi sikre, at de rør, som vi bukker, svarer til de aktuelle forhold i jeres virksomhed.

Ud over bukning af rør samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, udfører vi desuden forskellige former for valsning af rør samt profilvalsning i alle materialer. Alt sammen til lave priser på rørserier helt ned til 5-6 styks. Dertil tilbyder vi en hvilken som helst form for efterbehandling, mens vi bukker alle slags rør i små såvel som store radier. Vores firmas omfattende ekspertise gør, at vores eksperter aktuelt udfører alverdens opgaver for firmaer fra en bred vifte af arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>