Overvejelser, fordele og ulemper ved laminatgulv, parketgulv, trægulv og gulvtæpper

Vil I dejlige mennesker høre, dit og dat vedrørende vores hus.

Manden og jeg er snart kommet til beslutning om vores gulve i det vedholdende renoveringsforehavende med at bygge om og renovere vores aldrende hus. Umiddelbart går vi efter et trægulv, men vi kom frem til at så skal du både udvælge et lækkert parketgulv, det billigere laminatgulv, og/eller hvorvidt min mand og mig eksempelvis foretrækker gulvtæpper i soveværelset, så vi ik fryser om tæerne i de kolde morgener.

Manden og mig gør os bevidste omkring bebyggelse og nedrivning med vores husprojekt. Før vi var nået til at beslutte gulve, der havde vi bare tænkt trægulv som jeg og ham var ligesindede i. Men derefter opfangede vi hvordan et styks trægulv er vidst ik bare er et trægulv. Næh nej trægulvet købes som laminatgulv, parketgulv eller massivt trægulv. Shit beslutninger hele tiden

Vi er blevet foreslået at overveje et mere råt gulv og forbinde looket med varme gulvtæpper. Gulvtæpper syner kanske ikk’ík’ særligt håndterbart, når nu min mand og jeg inden længe måske har købt hund. På den anden side er gulvtæpper varmt hvor vi sover. Sådan kan du både have trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.

Vi er samstemmige omkring at parketgulv der har sildebensmønster syner super elegant. Men det er vidst også temmelig bekosteligt. Til gengæld har parketgulv en mere overbevisende bærekraft der kan slibes ned ret mange gange. Det kan du nok ikke så nemt når man vælger laminatgulv, der desuden kan virke en kende falsk. På den anden side har vi mulighed for at ligge et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende gulv og sådan et gulv behøver ikk sæbebehandling. Tilmed lader et laminatgulv til at være enkelt at passe. Hmm tænke tænke. Måske kunne jeg forhøre om vennernes erfaring med laminatgulv, gulvtæpper, trægulv og parketgulv.