Nyt havehegn – jeg vælger Et prisvenligt raftehegn lader til at være et praktisk og flot havehegn der har forenet lydhegn

Jeg lever lige ved et styk udpræget støjende landevej og jeg er bare mega forstyrret over konstant at blive vækket af larm fra busser og lastbiler tidligt om morgenen. Så idag er det tid til et lydhegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, . Udover dem er langs store veje, så har jeg ikk kendt til lydhegn før. Men som ejer af en have kan man tydeligt nok nemt anskaffe sig den slags lydhegn/havehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, indbygget med lydhegn.

Undertegnede ska’ have et lydhegn med udseende som et raftehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Jeg vurderer at det valg giver et rustikt og naturligt havehegn, der passer perfekt til husets stil med en have i landidyl. Et lydhegn kommer i en størrelse således at jeg og døtrene kan slippe for kigget til bilerne. Samtidig ser raftehegnet flot ud med træet. Pigerne og jeg skal nok blive henført over det nye havehegn.

Der ska’ være en masse stedsegrønne planter tæt på matriklens dugfriske havehegn. Grundens birketræer kan desuden skygge en smule for grundens dugfriske raftehegn. Undertegnede glæder mig til sådan et lydhegn og forhåbentligt at ku’ sove igennem med begrænset trafiklarm. Lydhegn det bliver luksus. Projektet havehegn begynder med internetsøgning på en kombination af lydhegn og raftehegn her fra i aften. Hvis jeg er heldig kan jeg måske starte straks om nogle hverdage.