Med en altan er det klart federe at bo i lejlighed

Undervejs jeg voksede op, var der konstant en lækker altan i vores hjem. Der er en lang række flotte ting at opremse om altaner i god kvalitet, da det skaber utallige fortrin. Havedøren udad mod altanen i hjemmet giver grundlag for som det første, at der kommer flere lysstråler i det respektive rum. Fordi ellers kan 2-værelses lejl. på en måde få en uheldig hang til at være lidt for ravmørke. Som en andet argument – i løbet af vinteren er det praktisk at kunne flytte sig ud på på den nye altan og her mærke, hvor meget eller lidthvilen mængde beklædningsgenstande, én har brug for at bære. Dette gode kan man selvsagt have glæde af på alle årstider. Allermest er altaner selvfølgelig en enorm fordel på sommerdage, da man lige præcis her kan invitere til de bedste sommerfester, idet jeg som lille havde jeg ydermere en sandkasse i plastik på gulvet på den store altan. Min mor fremstod sådan set en teint mørkere i forhold til øvrige personer, hvilket er forventeligt, at personer med tilgang til altaner har et grundlag for at få lidt mere uv-lys end personer, som ej har. Familier med haver, vil være i endnu højere grad mørklødede.

I min opvækst har vi alle årene haft store altaner og nøjagtig af denne grund, har det virkelig været næsten uudholdeligt at avære bosiddende fuldstændigt uden altaner sammen med mine respektive lejligheder i de to år efter, hvor jeg har været blevet udeboende. Oprigtig talt var jeg herfor meget begejstret, da jeg fik det officielle brev fra bestyrelsen i min ejerforening den anden dag. I brevet meddelte de, at der skal bygges en skøn altan til alle beboeres lejemål i bygningen. Jeg har drømt om en fin altan altid, det vil sige at det kommer til at være virkelig skønt at få bygget en altan. Den nye altan skal bygges lige ud for stuen, derfor er det egentlig bare 10-4. Kvadratmetermæssigt udvider det dermed stuen med et udendørsrum, og det er der stort behov for. Jeg vil nu kunne tage et skridt ud i friheden på en altan ret uden for fra min gode stue. Idet jeg har lejlighed øverst i bygningen kan jeg nok mærke det som en stor opblomstring. Det er som beskrevet ovenfor dermed jeg ikke kan stoppe med at råbe hurra og for den sags skyld understrege plusserne ved kvalitets altaner sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>