Lej et kursuscenter tæt på København hvor dine kursusdeltagere bliver kræset for

Står du i spidsen for at arrangere et kursus København, og ønsker du at booke nogle gode mødelokaler? Som et resultat af utallige års virke som kursuscenter råder vi over erfaringen til at arrangere arbejdsrelaterede arrangementer fra bestyrelsesmøder til medarbejderseminarer. Som følge heraf spørger vi altid ind til dit arrangement, så vores personale har al den nødvendige viden om, hvilke krav du har til medarbejderne og vores mødefaciliteter. Vi anvender disse informationer til at udvælge de helt rigtige mødelokaler til din konference, som hver især er som skabt til at udgøre en særlig ramme for et komfortabelt miljø for dit møde København.

Lokalerne på vores kursuscenter i København beskrives bedst som rummelige med smukke møbler plus en fantastisk udsigt til de grønne træer i vores storslåede parkanlæg. For at gøre det nemmest muligt for dig som konferencearrangør her på stedet er alle vores konferencelokaler også besat med samtlige hjælpemidler, som du som kursusleder eller lignende muligvis kan få brug for i forbindelse med et fagligt arrangement af enhver type. Kursuslokalerne er derfor indrettet med udstyr som f.eks. forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, smartboards, flipover, PC, ADSL forbindelse og LCD projektor. Det hele er selvfølgelig i i en stand, som er optimal.

Det er muligt for dine gæster at få et hurtigt energiboost mellem oplæggene med lidt af de delikatesser, som står parat på buffeterne overalt tæt på mødelokalerne, i det tilfælde, at du vælger vores konferencecenter. Endvidere kan vi tilbyde en velanrettet morgen- og frokostbuffet og ikke mindst et overdådigt gourmetmiddagsmåltid af lokalt producerede råvarer, som ofte er økologisk producerede. Gourmetkøkkenet kan naturligvis også tilberede specialdiæt til allergikere, vegetarer og lignende efter aftale.

Ved ethvert symposium har kursisterne behov for indlagte pauser, hvor der er plads til at samle tankerne og koble af. Vores kursuscenter har af den årsag lavet en lounge, hvor kursusdeltagerne har chancen for at koble helt af en af vores massagestole og måske få nogle høretelefoner på og koble af til instrumentalmusik. Foretrækker nogle af gæsterne på dit kursus København at koble af udendørs, er det oven i købet muligt at låne en af de nye ipods, der er blevet fyldt op med alle mulige slags afslapningsmusik, og slentre ud på en spadseretur i den private slotspark. Der er derfor utallige plusser ved at vælge vores kursuscenter, når du ønsker at finde frem til nogle optimale mødelokaler København til dit kursus.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>