Lækre øl med et fadølsanlæg

Jeg holder fest på lørdag, og jeg glæder mig vildt meget! Jeg har planlagt festen i efterhånden flere uger, og langt om længe er alting ved at være klar. Det, som jeg ikke har klaret endnu, er faktisk at ringe og leje et spiritusanlæg/fadølsanlæg. Til at starte med var min tanke at købe øl i massevis samt spiritusflasker, men forleden dag valgte jeg i stedet at leje et spiritus- plus fadølsanlæg. Det er meget lettere og vel også mere billigt.

Det hele afleverer virksomheden; spiritusanlæg/fadølsanlæg indeholdende alkohol, en bar plus glas. De klargør udstyret og kontrollerer, at det hele virker. Ligeledes kommer de og henter det hele igen, sågar i weekenden. Det er rigtig fedt, og der er mange fordele ved det. Jeg er ej nødt til at gå ud og købe alkohol, og jeg slipper herforuden for oprydning + aflevering af flasker og dåser bagefter. Der vil konstant være kølig samt dejlig spiritus og øl, og jeg er ej selv nødsaget til at gå ud og fylde køleskabet op en gang i timen. Herudover gætter jeg på, at et fadølsanlæg og spiritusanlæg vil fremkalde beundring hos mine venner, og det vil helt sikkert blive vildt nice.

Jeg har ydermere læst på internettet, at idet øl udskænkes af et fadølsanlæg, vil skummet blive tættere, hvilket vil fremhæve de mest karakteristiske smagsstoffer, der er i fadøllet. Der frigives mere af øllets kulsyre, så øllet vil føles lettere & vil blive blødere. Dette øl er tilmed altid køligt. Jeg glæder mig til at smage alkoholen fra anlæggene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>