Jeg skal købe tyroler kostumer til min kollega/veninde og jeg

Mig og min kollega/veninde skal til firma-udklædningsfest om en uge, så jeg foreslog at købe vores kostumer, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg har ganske travlt for tiden og har ikke specielt meget tid, men udklædningen er jo nødsaget til at blive købt. Det var derfor, at jeg tog på gågaden for nylig i en kostumeforretning. I kostumeforretningen havde de talrige kostumer, men også en stor del smart udstyr – parykker, ansigtsmaling, masker, hatte, m.m. For at få inspiration startede jeg med at glo på kostumer. Kostumer i stor stil havde butikken, og der var mange gode at vælge imellem. Jeg spekulerede egentlig på, om jeg overhovedet skulle spendere penge på kostumerne, da jeg jo egentlig bare kunne låne noget af min søster, men hvem besidder tyroler kostumer? Derpå bevægede jeg mig hen til parykker samt masker, og også her havde de ret mange produkter. Det endte med, at jeg købte to tyroler kostumer, masker og samtidig hatte. Efter jeg havde været inde i butikken med kostumer, tog jeg hjem til veninden for at vise hende vores udklædning. Munter var hun, idet hun regnede ud, at det var tyroler piger, som vi skulle være. Jeg kan ikke vente med at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg gætter på, at vi kommer til at se godt ud. Jeg ser dertil frem til at se kollegernes udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en interessant kostumefest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester altid en smule mere sjove end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>