Jeg satser på at solfilm er en måde at få bedre indeklima når jeg er på arbejde

Kontoret på min arbejdsplads er nemlig såå varmt i temperaturen så snart vejret er godt så jeg er meget interesseret når jeg tænker på dét, jeg lige har hørt om: Solfilm. Hvis jeg og kollegerne søger at holde koncentrationen og nå noget, i mens luften bare står stille hver gang der er solskin, er det bestemt en sag, som at der plager en. På mit arbejde forsøger vi at få luft ved at åbne vinduerne, men med en placering direkte ved Nørreport, får vi totalt meget trafikstøj, så længe vi har vinduerne åbne.

Det utilfredsstillende indeklima på arbejdet berørte jeg ved en veninde jeg har, og hun omtalte dernæst begrebet solfilm, som jeg ik kender. Kontoret kan så erhverve sig solfilm til vinduerne eller som anvendes som et gardin. Denne film kan derfra gøre indeklimaet rarere og mindske temperaturen.

Projektet med solfilm forhåbentlig er som et godt valg synes min leder og vores tillidsmand. Varmen fremprovokerer såvel utilpashed, hovedpine og manglende koncentration blandt kollegerne og jeg. Shit det vil være ubegribelig belejligt at afprøve solfilm og opleve, resultater.

Der findes virksomheder, som at der opsætte solfilm over samtlige vinduer præcis som en folie. Totalt cool. Jeg og de andre kan indlysende stadigvæk behøve at åbne vinduerne fra tid til anden. Men med solfilm bør vi nok nøjes med at åbn for vinduerne kortvarigt lige når vi møder ind og inden vi går hjem om eftermiddagen.