Hvad er grunden til at nyde økologisk oksekød?

Er der slet intet af bedre kvalitet til sammenligning med økologisk kød? Det smager helt sikkert anseligt mere optimalt til sammenligning med uøkologisk kød, om end det handler om økologisk oksekød eller økologisk kylling. Temmelig mange overbevisende grunde til at nyde økologisk kød kan findes. Blandt andet smager økologisk kylling uden diskussion udtrykkeligt herligere sammenlignet med de der beklagelige burhøns, man kan skaffe i butikken. Helt sikkert kan det smages, at økologisk oksekød kommer fra individer, der blev holdt frit på græsmarken. For det andet kan det være fornuftigt hvis man ved, at man ikke er nødt til optage en hel del kunstgødningsstoffer. Fordi man bruger økologisk kød, er man så desuden med til at bidrage til økologisk behandling af marker, der jo skaffer planter til de økologiske slagtedyr. En smule økologiske grøntsager bør man med god samvittighed let købe som brug til forret til økologisk oksekød. At den som økologisk kylling førte en rar opbringning, samt ikke er fanget i et lille område hele opvæksten, virker det for det tredje meget cool, når man ved.

Dog synes jeg virkelig, at kødet er umagen værd, på trods af, at det da ganske rigtigt kan tænkes, at økologisk kød, i hvert fald økologisk kylling & økologisk oksekød, købes for flere penge til sammenligning med andet kød, pga., at der garanteres bedre kvalitet, fritgående fjerkræ og man oven i købet bidrager til et vedholdende landbrug. Der ønskes lykkeligvis økologiske salater, melprodukter og økologiske toiletartikler, udover økologisk kød. Din samvittighed kommer til at beundre dig, hvis du kommer i gang med at bruge økologisk kylling straks.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>