Hjælp os med at leje en tilpas trailer

Her forekommer i alle situationer specifikke nødvendigheder, som følger med tilværelsen, når nu alle skal følge de sociale konventioner. Vi skal investere i den trailer, som rent ud sagt skulle være fast inventar i rækkehuset, har vi vedtaget, som følge af, at vi er blevet Hr. & Fru Jensen med parcelhus, samtalekøkken, to børn samt en Berlingo med anhængertræk.

Godt nok virker alt ej lige problemfrit. Som tilflytteren på vejen er jeg dog lidt rodløs i livet i den småborgerlige højborg. Derfor vil jeg høre, om der findes et par af jer ganske fornuftige husejere, der kan give et bud på, hvor i verden vi har mulighed for at finde en god trailer på tilbud, som er ideel til husbehov?

Noget specielt er kravene til den nye trailer i bund og grund ikke. Anhængeren skal nemlig kun holde til alle de ting, som er en del af det at eje sit eget parcelhus og en stor have. Dette betyder, at vores nye trailer kan bruges til at transportere skrald og haveaffald på lossepladsen. Anhængeren skal sågar også benyttes til en familietur i IKEA engang imellem.

Blot en aldeles ordinær trailer vil konen og jeg med andre ord have fat i. Det kunne tillige være centralt at få jeres input om, hvad for en trailer, der kan imødekomme til mine og fruens forventninger, når vi nu taler om trailere og funktioner. At gå helt galt i byen, slipper vi hvis alt går vel så for. Bør vi f.eks. partout købe de dyre mærker, eller kan mindre være tilstrækkeligt, når vi endelig køber en trailer, og findes der lukrative trailer tilbud på markedet? Om det er en idé at købe en trailer, som ikke kommer lige fra fabrikken, eller om man så er tvunget til at investere en masse penge i reservedele til anhængeren, er en anden faktor ved køb af trailer, som det ville være centralt at høre jer om?

Så skriv løs med alt, hvad I ved om trailere, og umiddelbare råd om lokale steder, der både har et udvalg af tilbuds-trailere og trailere, der er brugte samt et velassorteret udvalg af reservedele til trailere, sådan, at vi kan komme hen dertil og se nærmere på valgmulighederne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>