Har du engang prøvet at få reparation af iPad?

Reparation af iPad og iPhone er et vigtigt spørgsmål. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad jeg skal gøre, skulle det ske, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg har altid været yderst begejstret for min uundværlige iPhone og tænker også på at få fat i en iPad. Jeg er vild med designet! Det er fx derfor, jeg sommetider er urolig for, om jeg en dag i fremtiden kommer til at tabe min kommende iPad. Hvis det går galt, vælger jeg nok at aflevere den til reparation akut. Så kan den hvis jeg er heldig reddes. Som oftest er jeg ret god til at være forsigtig med mine ting, og det skal jeg da også være, hvis jeg modtager en iPad på min fødselsdag om én måned. Men du kan jo være forfulgt af uheld, og så er det jo rart at vide, at man kan sende den til reparation og modtage korrekt reparation af iPad hurtigt.

Egentlig har jeg tre gutter, der selv kan finde ud af at reparere deres telefoner og computere, og de fyre er rent faktisk eksperter i reparation af iPad. Det synes jeg er ret sejt. Men jeg tror ikke de kan bistå, i tilfælde af, at jeg falder med en iPad og skærmen fx knuses. Det tror jeg simpelthen er sværere end man lige tror. Sikkert er det det samme når der er enkelte af funktionerne, der pludseligt holder op med at reagere. Når en iPhone ikke længere vil vibrere, eller hvis den bare er helt død og virkelig har brug for akut reparation. Jeg tror, at jeg vil håbe på at få en helt ny og cool iPad, og så love mig selv, at jeg simpelthen er sød ved den og går amok og investerer i et dækkende omslag inden brug. Jeg tror det er bedst, at man prøver at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Nu skal jeg have det sjovt med min, indtil videre funktionsdygtige, iPhone og krydse fingre for, at det ikke vil være tid til en reparation! Det er nemlig dyrt med reparation af iPhone

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>