Find en efterskole hvor du kan prøve at leve i ”den vilde natur”

Det er et år siden, at jeg var på efterskole i Midtjylland. Det var en idrætsefterskole. Naturligvis har en sportsefterskole de forpligtede, boglige fag, men desuden havde den en masse tilvalgsfag. Fordi det er en sportsefterskole, gjorde man motion næsten hver dag. Til sidst kunne jeg faktisk ikke dyrke nok motion, og derfor var det jo virkelig skønt, at det også var en efterskole med træningscenter. En idrætsefterskole/sportsefterskole vil være velvalgt for dig, hvis du behøver mere energi og godt vil blive mere sund, frisk og rask samt glad. Jeg kan godt lide mange idrætsgrene, og på grund af at min skole havde en hel del sportsgrene som f.eks. basketball & badminton og så videre, havde jeg muligheden for at gøre al den sport, som jeg ville. Det var desuden en efterskole, som havde dans, og faktisk endte jeg med at blive begejstret over dans. En efterskole som denne vil være belejlig for dig, såfremt du har brug for at dyrke nogle forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du elsker sport og at have det sjovt sammen med vennerne og veninderne.

Fordi min skole samtidig var en efterskole med musik, blev jeg oplært i at musicere med mange instrumenter, hvilket var rigtig spændende. Ligeledes blev jeg oplært i at sy tøj, fordi det nemlig også var en designefterskole. Disse efterskoler er tilpasse til dig, såfremt du er skør med at lave forskellige aktiviteter, måske noget som du ej har lavet førhen, samt såfremt du vil hygge dig i selskab med dine venner og veninder. Jeg kunne godt lige tænke mig at nævne det, jeg var gladest for ved efterskolen. Efterskolen var en efterskole, der havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed mange udendørs aktiviteter, der af og til godt kunne være udfordrende, men rigtig fedt! F.eks. prøvede jeg at klatre i bjerge, sejle i kajak & leve uden for i et telt. En efterskole med dette fag vil være passende for dig, såfremt du er skør med at give dig selv en udfordring. Friluftslivsoplevelserne gjorde sammenholdet på skolen en hel del stærkere.

Søger du en efterskole? En efterskole har en masse at byde på. Jeg mener, mit år på efterskolen har været det dejligste år i mit liv! Min mening er, at du skal overveje at søge efter en efterskole, hvis noget af det, du har læst i denne blog, har virket interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>