Få udført aluprofiler til en attraktiv pris uanset seriestørrelse

De massive krav om klimavenlige løsninger betyder, at alu profiler har vundet frem som et foretrukkent valg af profiler til et væld af formål såvel som brancher på det seneste. Det skyldes ikke mindst, at aluminum er en type metal, som har en genanvendelsesprocent i nærheden af hundrede % og adskillige egenskaber, der formindsker forbrug af energikilder som blandt andet elektricitet og varme. Desuden er det muligt at bearbejde aluminiumsprofiler til konkurrencedygtige priser uanset ordrens størrelse.

Aluminiumsprofiler er blevet en vellidt profilløsning indenfor talrige brancher af en række årsager. De vigtigste af disse årsager er, at aluminium er utroligt lette og har en høj trækstyrke, der i de fleste tilfælde er dobbelt så høj som på øvrige profiler. Ydermere har aluminiumsprofiler en fordelagtig beskyttelse mod korrosion såvel som en optimal evne til at lede varme og el.

Som noget særligt har aluminium en væsentlig formbarhed, hvilket bevirker, at man kan fremstille alu profiler uden energispild uanset forædlingsmetode såvel som valg af overfladebehandling som f.eks. anodisering. Under ekstruderingen kan man desuden sætte de krævede samlingsmekanisker direkte ind i aluminiumsprofilet, så det bliver mere brugervenligt at samle. Dermed er det muligt at specialdesigne aluminiumsprofiler så de passer til dine behov og forventninger.

Når du får lavet alu profiler her på vores værksted, kan vi garantere dig et optimalt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at kende til nye muligheder i relation til udførsel af aluprofiler. Oven i hatten producerer vores specialister en udfaldsprøve på dine aluminiumsprofiler inden for tre til fem uger efter det tidspunkt, hvor du har sendt os en grovskitse.