Få en effektfuld sklerose behandling med Interferon Beta

E cigaretbranchen er i opsving, og det ser ikke ud til, at det er en udvikling, der kommer til at ophøre indenfor den nærmeste fremtid. Flere tidligere rygere har nemlig skiftet tobakken ud med e cigaretter, og alt tyder på, at mange flere endnu ender med at følge i deres fodspor, efterhånden som et stigende antal cigaretrygere lægger mærke til de mange plusserved e cigaretter.

Dog har det også samtidig haft den konsekvensbevirket, at mange forskellige leverandører er kommet ud af busken i håb om at få del i indtjeningen. Nogle af mest populære producenter af e cigaretter er Ego-t og CE4, men hvad er det egentlig, de kan?

Når det kommer til Ego-t, besidder de først og fremmest en kvalitet, som gør dem meget tiltrækkende – nemlig det, at e cigaretter fra Ego-t uden filler, da rygevæsken fyldes direkte i patronen. Denne fordel er medvirkende til det faktum, at Ego-t pt. er en af verdens mest eftertragtede e cigaretter. E cigaretten fra Ego-t sælges derudover med en kraftfuld strømenhed, som danner en tyk damp, som har en konsistens, som er meget lig cigaretrøg.

Ego-t kombineres som regel med en CE4-drip tip, der bl.a. har den kvalitet, at de fås i et stort sortiment af forskellige farver. Dette vil sige, at du kan vælge sætte dit eget personlige præg på e cigaretten ved at købe et CE4 mundstykke i din yndlingsfarve. For dig, som har lyst til at erstatte din smøg med en e cigaret, er Ego-t og CE4 således det oplagte valg!