Et liv bliver aldrig tilfredsstillende uden hjælp fra musikinstrumenter

Dengang jeg var barn eksisterede der altid én speciel ting, som skete til hver enkelt familiefest. Ligegyldigt om det var jul, nytår, fødselsdage, krebsegilde og bare en enkel gang aftensmad, endte dagen altid med musikalitet samt skønsang. Det udmundede hver gang i et brugbart sammenspilshold, fordi lejligheden oftest blev en overflod af musikinstrumenter, og stort set hele min vennekreds ejer en eller anden grad af musiske evner. Et par stykker ville vise sig på flygel, andre på banjo, & enhver havde evnerne til at deltage i sangen, børn som voksne.

Her findes næppe nogen hurtigere metode til at festliggøre atmosfæren, i forhold til en gang skønsang & instrumental underholdning. Desværre har ikke størstedelen af familier disse dejlige stunder, da musikinstrumenter for det meste føles som noget af en ekstravagance. Musikinstrumenter er, især når de købes af fin kvalitet, en del dyre, og det kræver meningen om en seriøs deltagelse, førend købet af musikinstrumenter er omkostningen værd.

Der findes aldrig grænser for den lykke, sang og spil kan skabe, når man til gengæld har en musisk klan sådan som jeg har. I familiemedlemmernes stuer bor adskillige musikinstrumenter – tit mundharmonika samt ukulele, fordi samtlige onkler, tanter, grankusiner samt niecer mestrer et eller flere instrumenter. Sange til fødselsdage oplever oftest en forbedring fra ukulele eller trompet, samt hver juleaften gøres musikinstrumenter så som klaver et selvfølgeligt vedhæng til sangene. Det virker da kun sejt, dersom interessen for musik desuden evner at betale husleje, og nogle af dem havde desforuden haft succes med at slå igennem som anerkendte musikere.

Ligemeget hvilket niveau, man er på, eksisterer her rent ud sagt ingen bedre gave end musikaliteten.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>