En lønservice, som jeg personligt bestemt må tilråde

Der er faktisk rigtig meget at holde styr på, idet du netop er sprunget ud som selvstændig. Hvis man er herre af selvstændig virksomhed, er det virkelig fundamentalt at have en kompetent lønservice. Men faktisk har jeg fundet en super forretningspartner. Det her er et firma der yder lønservice, samt tilbyder forvaltning af løn, tidsregistrering, planer, produktion foruden vores stab. Det er til enhver tid kompetente samt glade mennesker, som tager hånd om vores lønservice samt de omkringliggende ydelser.

Den tid, vi har brugt dem, har jeg under alle omstændigheder været lykkelig for valget, ligegyldigt om firmaet og jeg alene har brugt det her lønfirma i et kortere tidsinterval. Dog kan jeg udelukkende føle, at præcis her har jeg fundet lønservice med super høj kaliber. Jeg eller de ansatte behøver slet ikke være bekymrede for hvorvidt de vigtige, administrative ansvarsopgaver bliver udført. Og skulle der være noget, vi ikke er sikre på, så tilbyder de foruden lønservice dertil grundig og god vejledning.

Foruden at klare firmaets lønservice, ordner lønfirmaet også det hele, som har at gøre med tid. Det vil sige, at man optegner alverdens faktorer ved sygefravær, flextid, overtid, lønforhandling foruden bemandingsplanlægning. Lige nu har vi mest et dagligdags behov for kun den gængse lønservice, eftersom jeg bare har fire medarbejdere. Men til den tid mit firma er endt med at være gigantiskt, er det helt vildt smart, at hver enkelt medarbejder alene er i stand til at undersøge oplysninger i databasen og derfra notere fraværsdage og følge med i løn, ferie/fridage mm. Dermed er jeg gennemgribende tilfreds med vores kontakt inden for lønservice, da jeg øjner gigantiske gunstige muligheder både nu samt på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>