En idrætsefterskole/sportsefterskole og efterskole – fitness giver dig bevægelse og sjov

Er du på udkig efter en efterskole i Midtjylland? Jeg var også på efterskole dér forrige år. Det har været det bedste år nogensinde. En efterskole, Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min efterskole var det, man kalder en idræts-/sportsefterskole, det betyder efterskole: fitness og en skole, som havde et stort udvalg af sportsgrene. Det var for eksempel en efterskole – boksning + fodbold m.m. Det var tilmed en efterskole; dans og musik og en efterskole med design. Noget af det bedste ved efterskolen var efter min mening, at det var en efterskole; adventure.

Min efterskole, Midtjylland havde mange fordele, og nu vil jeg forklare nærmere om dem. Skolen havde selvfølgelig de forpligtede, boglige fag, men den havde desuden en masse valgfag. Fordi det som sagt var en sports-/idrætsefterskole, lavede man motion hver dag. I sidste instans kunne jeg egentlig ikke dyrke nok motion, og det var jo dermed virkelig skønt, at det også var en efterskole med fitness. En idræts- og sportsefterskole og efterskole – fitness vil være god til dig, såfremt du savner mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og samtidig glad.

Jeg er henrykt for næsten alle sportsgrene, og på grund af at efterskolen var en efterskole; basketball, en efterskole – boksning og en efterskole – fodbold osv., havde jeg lov til at lave så meget sport, som jeg havde lyst til. Samtidig var det en efterskole: dans, og ærligt talt endte det med, at jeg blev rigtig glad for dans. En efterskole: boksning, en efterskole med fodbold, efterskole med basketball plus en efterskole med dans vil være rigtig til dig, hvis du gerne vil gøre nogle forskellige sportsgrene, og såfremt du er meget begejstret for sport samt at have det sjovt sammen med dine venner og veninder.

Fordi min skole samtidig var en efterskole; musik, blev jeg oplært i at spille flere instrumenter som f.eks. et klaver, hvilket var rigtig interessant. Samtidig blev jeg oplært i at sy tøj, for det var nemlig en efterskole – design. En efterskole; design og musik vil være gavnlig til dig, såfremt du er rigtig henrykt for at bruge din tid på adskillige aktiviteter, eventuelt noget som du ej har lavet førhen, og hvis du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner/veninder.

Noget af det, som jeg var gladest for ved efterskolen, vil jeg godt nævne nu. Efterskolen var en efterskole: adventure. Vi lavede flere udendørs aktiviteter, der indimellem godt kunne være en udfordring, men fedt! Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle + leve ude i skoven. En efterskole med adventure er belejlig for dig, såfremt du elsker at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for adventure forbedrede vores fællesskab på skolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>