En fremragende ordning for alle arbejdspladser er et vikarbureau

For en virksomhed er et effektivt vikarbureau i de fleste brancher en perfekt assistance. Benytter I et vikarbureau, er der nemlig flere goder. At den aktuelle personalesammensætning hele tiden er optimal uden at skulle bruge ressourcer på nyansættelser og fyringer i henhold til behov, kan jeres virksomhed ikke mindst nemt og enkelt sikre. At jeres firma får muligheden for at tilpasse jeres personalesammensætning, lige som det passer jer i tilfælde af kortere eller længere perioder med mange arbejdsopgaver såvel som nedsat arbejdspres, vil dette sige. En optimal ordning, for eksempel ved personalets ferie, barsler, sæsonarbejde et cetera, er brugen af et vikarbureau som følge heraf.

Jeg & min afdeling anvendte i det første år eller to i firmaet enormt mange af firmaets ressourcer på fyringer eller nyansættelser i medarbejderstaben, med jobbet som HR-chef i en større virksomhed i forlagsverdenen. Ude til et netværksmøde berettede en gammel læsepartner fra universitetet, som også er personalechef i et firma i mediebranchen, om hendes virksomheds gode samarbejde med et professionelt vikarbureau. I den forbindelse kom det bag på mig, hvor meget succes hendes firma i realiteten havde med deres samarbejde med dette vikarbureau. Alle de forskellige funktioner det reelt er muligt at placere hos et vikarbureau, kom desforuden bag på mig. Lige siden har min virksomhed benyttet os af et veludviklet samarbejde med det helt samme vikarbureau. Sikret os vikarer med kompetencer, som matchede til vores særlige behov & job helt uden ventetid, har vikarbureauet først og fremmest, ved flere tilfælde, hvor vores virksomhed har haft et behov for en ekstra hånd i en enkelt dag eller evt. i halve og hele år. Fordelene ved samarbejdet bliver, at hovedparten af vikarerne har løst opgaver for vikarbureauet i en længere periode.

Det rette grundlag for at vide, hvilke af vikarerne som formår at give os en optimal arbejdsindsats, gives vikarbureauet af den grund. Oveni at mit firma udelukkende betaler et fastsat beløb per time for vikarernes indsats, ordner vikarbureauet også alle de praktiske opgaver med selve lønudbetalingen, indbetaling til pension et cetera, i netop denne samarbejdsaftale. Bare ifm. den generelle vikarassistance, brugte vores virksomhed vikarbureauet i den første tid. Dersom vi i HR-afdelingen fik et større indblik i fordelene & mulighederne ved vores vikarbureau, gik vi i gang med at give andre HR-opgaver til vikarbureauets konsulenter ved tidsbegrænsede ansættelser og i forbindelse med tidsubegrænsede ansættelser.

Vores krav & de potentielle nye medarbejdere, har vikarbureauets konsulenter kunnet aflæse utroligt succesfuldt, beretter erfaringerne indtil nu. Vikarbureauets konsulenter har på det grundlag formået at formulere en konkret personprofil samt beskrivelse af jobindholdet med afsæt i vores firmas aktuelle situation, og bagefter etablere dialogen med de absolut bedste aspiranter og lave personprofilanalyser og forskellige færdighedstests af kandidaterne for vores firma. Samtidig har vores firma været glade for konceptet ved navn Try & Hire, med hvilket vores virksomhed efterfølgende et tre måneders vikariat kan beslutte at fastansætte den pågældende medarbejder helt uden flere omkostninger ifm. vikarbureauets ydelser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>