En efterskole – design plus musik

For et par år siden var jeg på efterskole i Jylland, jeg synes, det har været den dejligste tid i mit liv. Leder du efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alle mulige forskellige former for sjov og ballade. Min skole var en idrætsefterskole, altså en efterskole med fitness plus en skole, som havde et bredt udvalg af sportsgrene. Det var fx en efterskole med basketball & boksning et cetera. Derudover var det en efterskole; musik plus en efterskole: design. Nu vil jeg godt fortælle mere omkring min efterskoles fordele, og dem havde min idrætsefterskole i Jylland mange af. Skolen havde selvfølgelig de lovbefalede, boglige fag, men den havde desuden en masse tilvalgsfag. Henne på min efterskole lærte jeg at musicere med adskillige instrumenter, da det tilmed var en efterskole med musik, hvilket var meget spændende. Derudover blev jeg oplært i at lave tøj, fordi det nemlig var en efterskole med design. En efterskole; musik og en efterskole: design er rigtig til dig, såfremt du er tosset med at beskæftige dig med adskillige aktiviteter, eventuelt en aktivitet du ikke har lavet forud, samt hvis du har lyst til at hygge dig i selskab med vennerne. Da det jo var en idrætsefterskole, motionerede man de fleste dage. Jeg kunne egentlig ikke dyrke nok motion i sidste instans, og det var dermed ret dejligt, at det samtidig var en efterskole, som havde fitness. En idrætsefterskole vil være rigtig for dig, såfremt du har brug for mere energi og har brug for at blive mere frisk, sund samt glad. Start på en efterskole med design, musik plus idræt! Det er mit bedste forslag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>