Du kan shoppe alt i jagtudstyr lige fra luftvåben til skydemål

Igennem ca. syv år har min hustrus far og onkel med jævne mellemrum vanen tro inddraget mig i deres jagtture. Imens har de kæphøjt vist deres nyeste jagtudstyr i et håb om, at jeg føjede mig og også blev netop så bidt af at tage på jagt ligesom dem selv. Det har egentlig været hårdt for et bylivsmenneske ligesom jeg, som elsker livet nær stenbroen, hvor jeg desuden er vokset op. På vores seneste tur klarede jeg heldigvis for den første gang at få ram på noget, og derfor har jeg egentlig fået øjnene op for det. Og derfor er jeg startet på at se mig om efter jagtudstyr.

På trods af at svigerfamilien allerede har indviet mig i hen imod alt, hvad der er gavnligt at vide om jagt, er det faktisk ikke specielt let at finde det korrekte jagtudstyr. Især ikke idet man ligesom jeg egentlig er ny i faget og ikke vil købe mig fattig i en forretning hvor der er en overgrådig salgsassistent. Det er på grund af dette, at jeg så småt er startet på at glo på jagtudstyr på internettet. Hermed har jeg fundet en fantastisk webshop, hvori man kan finde alting lige fra luftpistol til høreværn. Jagtudstyret er endda til gode penge.

Jeg har kigget på udstyret i onlineshoppen, og dermed erkender jeg, at jeg egentlig kan se det cool i jagtudstyr. Sagt på en anden måde, jeg må erkende, at jeg efterhånden godt kan forstå min kones families interesse en hel del bedre. Jeg har valgt at bestille ’the full monty’ af jagtudstyr på webbutikken, selv om at jeg ikke ville spendere alle mine penge – og så er jeg hel vild efter at vise det frem næste gang vi tager på jagt i naturen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>