Den nemmeste vej at være god til sport plus kreativitet forbliver ved hjælp af en efterskole Jylland

At være klar over, hvilket der bliver det optimale for sin datter, vil virke besværligt som mor. Samtidig med, at børnene tilmed skal ud for at se verden brugende sine egne sanser, vil forældre helst beskytte dem. Idet børnene lige er ved at være klar med 10. klasse, får mange svært ved at have børnene på sportsefterskole, lige præcis af den grund. Kæmp imod din frygt, fordi børnene vil have en oplevelse de altid kan tænke tilbage på, dertil kan jeg kun sige ét.

Min mand & jeg blev selv en del i tvivl, dengang vores dreng og datter en dag fortalte, at de gerne havde lyst til at tage på efterskole Jylland. De syntes, at de havde godt af at slippe væk fra den sædvanlige skolegang, plus de følte sig begge to ej klar til gymnasiet. Desuden ville min søn helst udforske sporten, mens min pige helst ville kigge på sin glæde for bevælgelse til musik. Hvor i Jylland, der fandtes en sportsefterskole plus en efterskole dans, startede vi således med at researche. At efterskolerne tilbyder en masse, som de unge aldrig kunne få tilgang til på en normal skole – selv med tanke på det fantasifulde, kammeratlige samt værdimæssige, opdagede vi.

De fik lov at tage af sted på efterskole Jylland, samt dette virker som den bedste retning, vi har valgt. Kammerater, oplevelser & kompetencer som varer for altid, har børnene skabt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>