Book livemusik er smart at udføre her hos mig

Kan I i fællesskab assistere i forhold til at fortælle det rundt omkring? book stand up. Nylig er jeg indledt en karriere hvor jeg er eventmager på egen hånd, så derfor varetager jeg bookingen af en lang række forskellig standup, livemusik og anden underholdning. Altså forskellig stand up ig livemusik. Dog er det en hård branche at markere sig i, så derfor kan jeg bruge vennernes håndsrækning. For modsat vil jeg antageligt ikke skaffe penge tilstrækkeligt til at få salt til ægget. Jeg tror, det handler om at få banet sig vej på feltet i branchefletet m. book livemusik. Min store drøm er, at hver eneste gang folk overvejer eller udfører en søgning på en af søgemaskinerne på for eksempel book underholdning, da er jeg det naturlige valg.

På egen hånd begyndte jeg med at få forbindelse til mange kunstnere. Jeg spurgte mig ad, om jeg måtte få lov til at formidle bookingen af dem. Selvfølgelig fandtes der tilfælde, som afslog, og af denne grund har jeg oplevet en stor portion arbejde og flop i den indledende fase. Men jeg frittede den respektive kunstner, om ikke man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, der var svaret, idet en eller anden snakkede om book f.eks. stand up. Hvilket som regel altid var en tungtvejende grund. Derved skaffede jeg mig en lang række kunstnere i hus. Under alle omstændigheder vil jeg glæde mig over, at I alle spreder nyheden om mit virke samt muligheden for at booke entertainment til omgangskredsen. For mit største ønske er at slå igennem som initiator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>