Begynd til boksning, fitness eller fodbold på vores idrætsefterskole

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende institutionder kan prale af at have mange forskelligartede linjefag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag selvsagt på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsgrene som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end sport og idræt. I kraft af den fantastiske placering i det midtjyske landskab tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fag – for eksempel outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at fordybe dig i eksempelvis design eller musik Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig en spændende og berigende oplevelse, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, kan du være sikker på også at få et væld af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det kan både ske i form af forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. Én studietur går til Norge, og på denne tur får de elever, der har fokusfaget outdoor, chancen for at sove ude i vildmarken. Den anden studietur har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at tilrettelægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på planlægningen af rejser.

På trods af du ikke bryder dig om sport, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder adskillige fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>