Arbejdets kaffeautomat er vigtig for mig

Jeg er ved computeren dagen lang, og jeg arbejder på en avis. Jeg er glad for jobbet, men idet jeg tager hjem derfra, der skal jeg hjem til mit andet job – og det er mine børn. Jeg er bosat i en flot lejlighed sammen med min ægtemand samt vores tre smukke børn på tre, seks og otte år. Min familie er det bedste, jeg ved, men det er besværligt at tage sig af både mit arbejde og mine børn. Og så sover jeg ikke så godt om natten, for min søn på 3 græder rigtig meget, så jeg må vågne og så få ham til sove igen. Dette betyder, at jeg ofte er søvnig når jeg er på jobbet, men til mit held ejer vi en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan undvære.

Når jeg kommer på arbejde, er det jeg starter med at gøre at løbe hen til kaffeautomaten for at lave mig en kop kaffe. Igennem tiden har vi haft nogle kaffeautomater, men de har ikke alle været ligeså gode som de andre. Vores seneste nye kaffeautomat er uden tvivl den bedste vi har ejet, og dermed må jeg nu erkende, at en vidunderlig kop kaffe kun bliver lavet med en god kaffeautomat som den, vi bruger nu.

Koffein i kaffe hjælper mig med at være frisk, men jeg nyder virkelig også smagen ved en udsøgt kop kaffe. Jeg nyder to til tre kopper, imens jeg er på arbejdet, men imens jeg er hjemme, har jeg bare ikke tiden til det. Jeg ærgrer mig i grunden meget, og derfor vil jeg give mig tid til at drikke kaffe, når jeg kommer hjem og eventuelt når det er aften. Det er sådan en kaffeautomat, som vi har ovre på kontoret, som min hustru og jeg har i overvejelserne at få fat i.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>