Adskillige forskellige slags linjefag på efterskoler

Har du lyst til at få et sjovere skoleår? Så vil jeg anbefale dig at tage på efterskole! Der findes over 250 efterskoler her i Danmark, og de er i hele landet. En efterskole er en dansk opfindelse, og dér kan elever på ca. 15 år udføre det sidste skoleår. Det er i princippet en slags kostskole, grundet at du ikke kun går i skole der, men derforuden bor der. Teenagernes faglige & personlighedsmæssige evolution har efterskoler indflydelse på, og således er det et godt springbræt til den fremtidige uddannelse.

Det er nogle ret uens efterskoler, dvs., at der helt bestemt eksisterer en efterskole, der passer til det, som du kunne tænke dig. Der eksisterer for eksempel efterskoler for teenagere med særlige behov, blandt andet efterskoler for nogle, som lider af ordblindhed. Efterskolerne er i besiddelse af mange varierende fag, fritidsarrangementer plus ture. I øvrigt er det muligt for dig at komme på en efterskole med fælles interesser for alle elever. Det er fx en musikefterskole el. idrætsefterskole.

Kun eet år på efterskolen føles ligesom hele 5 normale år, har en ven fortalt mig. Det er egentlig forståeligt, i betragtning af, at der egentlig er virkelig meget, man kommer ud for på bare et skoleår. Du får derforuden masser af nye venner, som du rapt kommer til at kende, fordi I lever sammen; bor sammen og går i skole sammen. De fleste efterskoler kan ud over standardfagene tilbyde linjefag & et væld af forskellige selvvalgsfag. Af den årsag kan du selv vælge, hvordan dine timer vil komme til at være.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>